Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο σημείο που γράφτηκε με αίμα η τραγωδία των Τεμπών

Θρήνος στο σημείο που γράφτηκε με αίμα η...

Εικόνες από το μνημόσυνο

Θρήνος, δάκρυα, πόνος… Λέξεις που ούτε αυτές μπορούν να περιγράψουν όσα έγιναν την Κυριακή στον τόπο που γράφτηκε με αίμα η τραγωδία των Τεμπών πριν από σαράντα ημέρες.

Συγγενείς των θυμάτων βρέθηκαν στο σημείο ανάβοντας κεριά, αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα, κρατώντας μαύρα μπαλόνια… Πολλοί εξ αυτών λύγισαν εκεί όπου συγκρούστηκαν οι δύο αμαξοστοιχίες οδηγώντας στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και και Τυρνάβου Ιερώνυμος τέλεσε το μνημόσυνο, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών έδωσαν το παρών.

 

Δάκρυα και οργή… Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών ζητούν δικαίωση για τους 57 συνανθρώπους μας που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

 Σήμερα, αμέσως μετά το μνημόσυνο παρουσιάστηκε ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, ενώ πολλοί ξέσπασαν για όσα θα έπρεπε να είχαν γίνει και δεν έγιναν, όσο και για τις ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν σε αυτούς που πραγματικά ανήκουν.

Συγγενείς άφησαν μαύρα μπαλόνια στον ουρανό, ενώ αισθητή την παρουσία τους έκαναν περίπου 150 μοτοσυκλετιστές που έφτασαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις