Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον ιερέα π. Ιωάννη Βασ. Σπηλιωτόπουλο

Πάτρα: Θλίψη για τον ιερέα π. Ιωάννη Βασ...

Τα περισσότερα χρόνια του ως ιερέας, άσκησε τα καθήκοντα του στην γειτονική Ιερά Μητρόπολη Ηλείας & Ωλένης απ' όπου και καταγόταν - Κηδεύεται το Σάββατο & θα ταφεί στο νεκροταφείο Παραλίας Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε και στην Πάτρα η είδηση της εκδημίας του σεβαστού ιερέως π. Ιωάννη Βασ. Σπηλιωτόπουλου σε ηλικία 92 ετών.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στη γειτονική Ηλεία, στο Αυγείο που βρίσκεται νότια του Πηνειού, κοντά στην Αμαλιάδα όπου και κυρίως άσκησε τα ιερατικά του καθήκοντα πάντα με σεβασμό, κατάνυξη, ευλάβεια και αγάπη στο Θεό.

Ήταν ιερέας που άνηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης. Αν και είχε συνταξιοδοτηθεί φρόντιζε ζώντας πλέον στην Πάτρα να συνεχίζει να λειτουργεί τόσο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεϊκων όσο και σε άλλους κοντινούς ναούς.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2023 & ώρα 11.30 π. μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεϊκων και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Νεκροταφείο Παραλίας Πατρών.

Ο εκλιπών ιερέας είχε δύο παιδιά, την Βασιλική και τον Ανδρέα ενώ είχε και τη χαρά να δει εν ζωή και πέντε εγγόνια, ένα εκ των οποίων έχει πάρει και το όνομα του, Ιωάννης. Επίσης είχε και έναν δισέγγονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις