Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tribeca Ball: Ολοι κοιτούσαν την… πουά Μπρουκ Σιλντς, εκεί και η Μαρί Σαντάλ

Tribeca Ball: Ολοι κοιτούσαν την… πουά Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα polka dots, που παραμένουν κλασικό print της άνοιξης, ξεχώρισαν σε ένα ονομαστό event της Νέας Υόρκης

Κορυφαίο ραντεβού στο κοσμικό ημερολόγιο της Νέας Υόρκης ο καθιερωμένος χορός Tribeca Ball, που το βράδυ της Τρίτης ανέδειξε τη νέα γενιά της τέχνης και τίμησε τη ζωγράφο Amy Sherald, γνωστή από το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα.

Το event ενισχύει σταθερά τη New York Academy of Art και έχει πάντα καλεσμένους celebrities. Αυτή τη φορά, ήταν η 57χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια Μπρουκ Σιλντς που μαγνήτισε τα φλας χάρη στο ασπρόμαυρο look της με τα μεγάλα πουά. Το «έσπασε» σοφά με κόκκινη τσάντα και κόκκινο κραγιόν προσελκύοντας όλα τα βλέμματα, ως ενθουσιώδης υπέρμαχος της εκδήλωσης. Αφοσιωμένη στον αγώνα της γυναικείαs ενδυνάμωσης και λίγο πριν παιχθεί το ντοκιμαντέρ για την σεξουαλικοποίηση της παιδικής της ηλικίας στο Hulu, συνοδευόταν από το δεύτερο σύζυγό της Κρις Χέντσι και τη δεύτερη κόρη τους Γκρίερ.

Μαζί της και η Ναόμι Γουοτς στα μαύρα ώστε να προβληθούν τα κοσμήματα Van Cleef & Arpels. To παρών έδωσε και η Μαρί Σαντάλ που έχει βασική έδρα της τη Νέα Υόρκη, με λευκή αέρινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Δείτε στιγμιότυπα του WWD. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View