Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρωσία: Συμβόλαιο θανάτου από 14χρονη με θύμα την μητέρα της – Ήταν μπροστά στον φόνο

Ρωσία: Συμβόλαιο θανάτου από 14χρονη με ...

Ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου

Ως ύποπτη για την δολοφονία της μητέρας της συνελήφθη μία 14χρονη στην Ρωσία, η οποία φέρεται να οργάνωσε «συμβόλαιο θανάτου» με θύμα την 38χρονη.

Η 38χρονη μεσίτρια ακινήτων Anastasia Milosskaya ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου όταν γύρισε στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο άλλους εφήβους μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την κόρη της και τον 15χρονο φίλο της.

Οι δράστες τύλιξαν το πτώμα της γυναίκας σε πλαστική σακούλα και την πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Balashikha ανατολικά της Μόσχας. Το πτώμα της 38χρονης βρέθηκε δύο ημέρες μετά, ενώ  συνελήφθησαν ως ύποπτοι η κόρη της και ο 15χρονος φίλος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε γιατί είχε ζητήσει από την κόρη της να χωρίσει με τον 15χρονο θεωρώντας ότι της ασκούσε κακή επιρροή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο έφηβοι έβαλαν στο σπίτι τους δράστες, ενώ φαίνεται πως ήταν μπροστά την ώρα της δολοφονίας.

Μάλιστα, οι φερόμενοι ως δολοφόνοι άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα, και στη συνέχεια, δύο μέρες αργότερα, η 14χρονη και το αγόρι της  το ξεφορτώθηκαν.

Οι ρωσικές αρχές αναφέρουν ότι η κόρη και το αγόρι της φέρεται να έδωσαν την εντολή να σκοτώσουν την γυναίκα έναντι του ποσού των 3.650 λιρών.

Οι αρχές ανέφεραν, επίσης, ότι το κορίτσι και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της που ξεπερνούσαν τις 34.000 ευρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι είναι όλοι ανήλικοι, μεταξύ 14 και 17 ετών.

«Ήταν χτυπημένη και στραγγαλισμένη, όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του 14χρονου κοριτσιού, η ίδια είχε πει «πολλές φορές ότι μισούσε την μητέρα της, παρότι ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε».

Η γιαγιά της 14χρονης υποστήριξε ότι η εγγονή της είχε βρεθεί υπό την επιρροή του αγοριού που προερχόταν από «προβληματική οικογένεια».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η 38χρονη μητέρα προσπαθούσε να βελτιώσει την ζωή της και πάντα φρόντιζε την κόρη της.

Πηγή: eluniversal/ayef/rcr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις