Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο πανεπιστημιακός Γιώργος Σταυρόπουλος

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο πανεπιστημιακό...

Θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα

Θλίψη προκάλεσε στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας η απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Χημείας Γεωργίου Σταυρόπουλου.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας, καθηγητής Αχιλλεύς Θεοχάρης: “Ο Γ. Σταυρόπουλος υπήρξε μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος σχεδόν από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το οποίο υπηρέτησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του, το 2008. Η συμβολή του στην ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και διοικητικού έργου ήταν ανεκτίμητη. Διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Οργανικής Χημείας, Βιοχημείας και Φυσικών Προϊόντων (1995-1997) και Πρόεδρος του Τμήματος (1999-2000). Επί πλέον συμμετείχε σε πολλές επιτροπές του Τμήματος.
Ο Γ. Σταυρόπουλος έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του και στο Πανεπιστήμιο, διατελώντας μέλος πολλών Επιτροπών, συμβάλλοντας στην οργάνωση του Τμήματος Εκδόσεων ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοστολόγησης Συγγραμμάτων (1995-2000) και μέλος της Επιτροπής Εκδόσεων (1995-2003), και επί πλέον ως Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού (2000-2003) και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Πανεπιστημίου και ως Αντιπρύτανης Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Υποθέσεων (2003-2006) και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εν γένει ομαλή λειτουργία της”.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01/04/2023 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις