Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασίλης Αϊβαλής: "Στο πλευρό των Εθελοντών Πυροσβεστών που δίνουν μάχες για την ασφάλειά μας"

Βασίλης Αϊβαλής: "Στο πλευρό των Εθ...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων βρέθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας.

Σε ανακοίνωση η δημοτική παράταξή "Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι" αναφέρει:

Οι ανάγκες, οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εθελοντές Πυροσβέστες στην περιοχή της Πάτρας και ευρύτερα αυτής, ήταν το αντικείμενο συζήτησης που είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής και μέλη της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», με εκπροσώπους του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας.

Ο κ. Αϊβαλής αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική συνεισφορά των εθελοντών πυροσβεστών για την προστασία και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, ιδίως δε του δασικού πλούτου της περιοχής μας και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται σε συνθήκες κινδύνου από πυρκαγιές και άλλες καταστροφές. 

Τα μέλη του Δ.Σ. των Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας εξέθεσαν στον κ. Αϊβαλή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις που υπάρχουν  ενώ επεσήμαναν ότι οι Εθελοντές Πυροσβέστες βρίσκονται πάντα δίπλα στην Πάτρα και τους Πατρινούς και μάχονται για την προστασία της πόλης και των ανθρώπων της. 

«Σας  χρωστάμε πολλά και  οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό σας, για κάθε διευκόλυνση του έργου σας» τόνισε ο κ. Αϊβαλής. «Η προφορά  και  η ενσυναίσθηση που σας χαρακτηρίζει, αποτελούν, πέραν των άλλων, παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να συμβάλλει σε μια κοινωνία ανθρωποκεντρική και αλληλέγγυα»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις