Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης: "Φανταστείτε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΜέΡΑ25"

Μητσοτάκης: "Φανταστείτε μία κυβέρν...

Μαθηματικά το ενδεχόμενο κυβέρνησης ηττημένων υπάρχει, προειδοποίησε ο Κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας ότι στις 21 Μαϊου ψηφίζουμε για πρωθυπουργό

Την “απειλή” σχηματισμού κυβέρνησης με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έβαλε εκ νέου στο τραπέζι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα.

Στη συγκέντρωση, την πρώτη μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών (για την οποία πάντως δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων όλα τα ΜΜΕ), ο πρωθυπουργός σχολίασε καταρχήν: “Ακούω για πρώτη και δεύτερη κάλπη. Μία είναι η εκλογή. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για πρωθυπουργό”. 
Κάλεσε όσους υπερασπίζονται την απλή αναλογική να εξηγήσουν με ποιους θα συνεργαστούν και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ:

“Φανταστείτε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΜεΡΑ25. Μαθηματικά αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει. Για αυτό πρέπει όλοι στην κάλπη να κλείσουν την πόρτα σε αυτό το ενδεχόμενο”.

Υποστήριξε άλλωστε ότι είναι επικίνδυνες οι κυβερνήσεις συνεργασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε επίσης ότι προτεραιότητες του για τη δεύτερη τετραετία που διεκδικεί θα είναι η αύξηση των μισθών, η σύγκρουση με το “βαθύ κράτος” και η αναμόρφωση της υγείας.

“Αντιμετωπίσαμε τις περισσότερες κρίσεις της Μεταπολίτευσης. όμως κρατήσαμε το τιμόνι σταθερό και η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα πιο ισχυρή”, υποστήριξε επίσης ο πρωθυπουργός.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις