Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ας στηρίξουμε τον τρίποδο "Άγγελο" να επιβιώσει αξιοπρεπώς

Πύργος: Ας στηρίξουμε τον τρίποδο "...

Το σκυλί τραυματίστηκε και απαιτείται βοήθεια για την αποκατάστασή του

Τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω δεξί πόδι. Η μόλυνση προχώρησε και χρειάστηκε να του γίνει ακρωτηριασμός. Το κόστος για την επέμβαση και όλα όσα απαιτούνται είναι σημαντικό και όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Ο λόγος για τον τρίποδο πλέον "Άγγελο", που έχει διασωθεί χάρη στην κινητοποίηση της φιλόζωης Κωνσταντίνας Κομιώτη, όμως οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες για να καλυφθεί το κόστος.

Όπως ανέφερε η κα Κομιώτη στα social media "Ο Άγγελος , όπως τον ονομάσαμε, σήμερα το πρωί έκανε το χειρουργείο ακρωτηριασμού και συνέρχεται σιγά σιγά από την όλη διαδικασία … τρέμει όπως τρέμουν όλα όταν συνέρχονται από την αναισθησία συν ότι πονάει , μη φρικάρετε με το θέαμα …Βρίσκεται όπως σας είπα στον κτηνίατρο Δημήτρη Γαλάνη (Πύργος Ηλείας) και όλα πήγαν καλά …

Να ξαναπώ πως ούτε έχω που να το βάλω αυτό το πλάσμα αυριο το απόγευμα που πρέπει να το πάρω , ούτε έχω τα χρήματα να καλύψω το κόστος , το οποίο ανέρχεται συνολικά με τις εξετάσεις του και τη νοσηλεία του στα 350€ …

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που βλέπετε είναι του Κου Δημήτρη Γαλάνη , όχι δικοί μου…. Παρακαλώ όποιον μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για αυτό το πλάσμα με αιτιολογία «ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΔΟ ΑΓΓΕΛΟ» !

Κι αν κάποιος μπορεί να προσφέρει μια γωνία να το φιλοξενήσει θα ειναι τεράστια βοήθεια …

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους νοιάζονται …".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις