Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: 20 άτομα νοσηλεύονται ακόμη σε νοσοκομεία – Η κατάσταση της υγείας τους

Τέμπη: 20 άτομα νοσηλεύονται ακόμη σε νο...

Πέντε άτομα παραμένουν στις ΜΕΘ

Θετικές είναι οι εξελίξεις από τους 20 ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία μετά το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διακομίσθηκαν οι περισσότεροι ασθενείς, το μεσημέρι της Τρίτης νοσηλεύονται 9 άτομα σε καλή κατάσταση, σε απλές κλίνες και 4 άτομα σε ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 4 άτομα στις απλές κλίνες σε καλή κατάσταση και 1 άτομο στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για τον 22χρονο φοιτητή από τον Βόλο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και στο νοσοκομείο Κατερίνης δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής σε απλές κλινικές, καθώς όλοι οι τραυματίες πήραν εξιτήριο.

Ωστόσο, παραμένει μία ασθενής στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» και ένας 22χρονος ασθενής στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», του οποίου η υγεία έδειξε βελτίωση και αποσωληνώθηκε το πρωί της Τρίτης.

Ο 22χρονος, ο οποίος φέρει εγκαύματα (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) υποβλήθηκε σε χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή από πλαστικούς χειρουργούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις