Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Κρόνος στους Ιχθύς και Πανσέληνος στην Παρθένο- Ποια επηρεάζονται περισσότερο

Ζώδια: Κρόνος στους Ιχθύς και Πανσέληνος...

Τι λένε οι προβλέψεις

H σημερινή ημέρα διακρίνεται για τις έντονες πλανητικές κινήσεις, καθώς ο Κρόνος αφήνει τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύς, ενώ πραγματοποιείται και Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ.

 
Με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μέχρι τις 24 Μαΐου του 2025, καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας, ενώ η Πανσέληνος του Μαρτίου μάς δίνει την δυνατότητα να δώσουμε λύσεις σε ορισμένα προβλήματα και να πάρουμε αποφάσεις για συνεργασίες και σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι θετικό. Επομένως, προετοιμαστείτε για μια περίοδο αλλαγών και εντάσεων στις σχέσεις.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Κρόνος στους Ιχθύς και η Πανσέληνος Μαρτίου
Δίδυμοι
Είστε έτοιμοι να πάρετε την καριέρα σας πιο σοβαρά από ποτέ; Όταν ο Κρόνος εισέλθει στους Ιχθύς, θα ασκήσει πίεση στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας, ενεργώντας ως «μέντορας» που χρησιμοποιεί σκληρή αγάπη και πειθαρχία για να ενθαρρύνει την αποτελεσματικότητά σας. Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να αρχίσετε να παίρνετε τους στόχους σας πιο σοβαρά. Αν δεν έχετε φέρει το «παιχνίδι» εκεί που θέλετε ο Κρόνος θα επιστήσει την προσοχή σας στο πού και πώς κάνατε λάθη. Ακόμα κι αν υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, μην τα παρατάτε. Ο Κρόνος ανταμείβει την σκληρή και καλή προσπάθεια, ακόμα και αργά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου Ιχθύ, τώρα προκαλεί πιέσεις και συναισθηματική φόρτιση. Δώστε λίγο χρόνο στις καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την εργασία και θέστε με ευγένεια τα όρια σας για να μην προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

 
Παρθένος
Για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Κρόνος θα υψώσει όρια και θα απαιτήσει σοβαρότητα από τις σχέσεις σας. Η διέλευση αυτή επηρεάζει τον έβδομο οίκο σας, αυτών των συνεργασιών, των συμμάχων, των εχθρών και των σχέσεών σας, γενικά, πράγμα που σημαίνει πως τυχόν αδύναμοι δεσμοί θα αποκαλυφθούν. Ο Κρόνος, όμως, είναι και ο πλανήτης της δέσμευσης και της μακροζωίας και έτσι θα ανταμείψει και τις σταθερές σας σχέσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που δεν ανέχεται την ανωριμότητα και την κακή συμπεριφορά, αυτός ο πλανήτης θα σας δείξει τους τρόπους με τους οποίους η δυναμική της σχέσης σας μπορεί να είναι ή να μην είναι υγιής.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να φέρει εντάσεις  ξεσπάσματα, θυμό και διαφωνίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς διαχειρίζεστε τις καταστάσεις, διότι πολλές αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Ιχθύς
Από τον 1ο οίκο σας περνά ο Κρόνος, πράγμα που σημαίνει ότι επηρεάζει τη σχέση με τον εαυτό σας και τις αντιλήψεις για τη ζωή. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερες και μεγαλύτερες ευθύνες, ενώ θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Επαγγελματικές συνεργασίες επίσης θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και διαπροσωπικές σχέσεις θα λήξουν οριστικά. Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σας έπειτα από τρεις δεκαετίες και έτσι γίνεστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ωριμάζετε και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, μα είναι λυτρωτικό.

 
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς καλεί να σταματήσετε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Θα καταλάβετε πως αρκετές σχέσεις σας δεν είναι τόσο θετικές και απλώς παραμένετε σε αυτές για να δείχνετε ότι όλα είναι καλά. Αυτό, ωστόσο, δεν κάνει καλό στην υγεία σας, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας ταλαιπωρεί – είτε είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι.

 

πηγή marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being