Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ένωση Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου βράβευσε τον Γουίλ Σμιθ

Η Ένωση Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματο...

Όπως ο ίδιος είπε, η νέα κοινωνική ταινία εποχής «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά όπου πρωταγωνιστεί, σημαίνει πολλά για εκείνον & ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της

Ο 54χρονος σταρ του Χόλιγουντ Γουίλ Σμιθ (Will Smith) τιμήθηκε με το βραβείο «Beacon» από την  Ένωση Aφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου(AAFCA) στην 14η ετήσια τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Γουιλσάιρ.

Στην πρώτη του εμφάνιση σε τελετή απονομής βραβείων μετά το αναπάντεχο περιστατικό με τον Κρις Ροκ (Chris Rock) στην απονομή των Όσκαρ του 2022, ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς», είπε ότι η νέα κοινωνική ταινία εποχής «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά όπου πρωταγωνιστεί, σημαίνει πολλά για εκείνον και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της.

«Το "Emancipation" ήταν η πιο δύσκολη ταινία της καριέρας μου. Είναι πραγματικά δύσκολο να «μεταφέρεις» εκείνη την εποχή στη τωρινή σκέψη. Είναι δύσκολο να φανταστείς αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς», ανέφερε ο πολυσυζητημένος ηθοποιός ξεκινώντας την ομιλία του.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight