Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Προσκύνημα» στο κυριακάτικο πάρτι των πληρωμάτων, μια υπερπαραγωγή γεμάτη καινοτομίες με τέσσερις πίστες

«Προσκύνημα» στο κυριακάτικο πάρτι των π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάνω από 2000 κόσμος ξεφάντωσε ως τις 8 το πρωί, έφυγαν με ταραμοσαλάτα και λαγάνα

Το μεγαλύτερο σε συμμετοχή και οργανωτικά πληθωρικότερο party στο Πατρινό Καρναβάλι 2023 ήταν το αποχαιρετιστήριο.

Μια πραγματική υπερπαραγωγή, γεμάτη εκπλήξεις και καινοτομίες με στοιχεία φιέστας ή φεστιβάλ, «μοιρασμένο» σε corners, τέντες ή πέτρινες σάλες και γύρω από το περίφημο και συναρπαστικά φωταγωγημένο δέντρο ban yan. Aκόμα μια φορά. το καθιερωμένο «Πάρτι των πληρωμάτων- Η κλασική συνταγή» στον πολυχώρο 5E της παραλιακής κατέπληξε άπαντες, αυξάνοντας μάλιστα την απήχησή του. Αλλωστε είναι κάτι μοναδικό για την πόλη. Προσέλκυσε πάνω από 2000 άτομα, τα οποία ξεφάντωσαν από τις 8 το  βράδυ μέχρι και τις 8 το πρωί! Οι εντυπώσεις μιλούν για ένα «χωριό» με γευστικά κιόσκια και εκρηκτικές χορευτικές πίστες ανάμεσα σε λαμπιόνια, κορδέλες, ξυλοπόδαρους. Για  απίστευτα θεαματικά φωτορυθμικά και για απαράμιλλο κέφι που ήταν αμείωτο ως το ξημέρωμα.

 

H guest list

Αναλυτικότερα, επρόκειτο για το κυριακάτικο συναπάντημα δέκα καρναβαλικών γκρουπ (45-51-62-77-78-106-128-135-210-211-222) και το ιδανικό επιστέγασμα της Μεγάλης Παρέλασης της τελευταίας Κυριακής.

Μαζί τους διασκέδασαν εκατοντάδες φίλοι και καλεσμένοι τους. Ανάμεσά τους ήταν ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με  συνεργάτες του, ο διευθ. σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής όπως η Βίβιαν Σαμούρη, πολιτευτές, επιχειρηματίες, μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου, επισκέπτες από Αθήνα όπως ο χορογράφος – σκηνοθέτης και διευθυντής του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικης Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος. Oι προσκλήσεις ήταν sold out από την Τσικνοπέμπτη!

 Οι παροχές

Λειτούργησαν παράλληλα τα εξής food spots: Sandwich corner για  brioches- sandwiches, οι «γειτονιές» China town  για noodles και κινέζικο ρύζι, Little Italy ως pasteria- gelateria, Octoberfest  με hot dogs, burgers, pulled pork, deep fried chicken, jacket potatoes, μπύρες. Τις πρωινές ώρες σερβιρίστηκαν κοτόσουπα και πατσάς ενώ στη έξοδο μοιράστηκαν λαγάνες και ταραμοσαλάτα! 

Στήθηκαν 4 stages: main stage, εξωτερική carnival tent,  glow box  με black light εφέ, red bull silent disco (άκουγαν μέσα από ακουστικά και με το πάτημα ενός κουμπιού επέλεγαν έναν από τους δυο Dj’s)

Σε ένα από τα ερειπωμένα κτήρια της 5Ε όλο το βράδυ αιφνιδίασε το κοινό mapping projection όπου έπεφτε ακατάπαυστα κομφετί. Στην είσοδο υπήρχε first aid station με τρία εκπαιδευμένα άτομα ομάδας διάσωσης και πρώτων βοηθειών που στον εξοπλισμό τους (είχαν ακόμα και απινιδωτή). Το φετινό hang over bag / next day kit μοιράστηκε με το σύνθημα «Stay alive & regret nothing» ενώ ακόμα και οι χαρτοπετσέτες είχαν εκτύπωση που έγραφε «νηστικό αρκούδι δε χορεύει» …’

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παραγωγή: Δημήτρης Φάκαλος
Event planning: DNA event lab
Καλλιτεχνική επιμέλεια-διακόσμηση: Νάντια Κωνσταντινίδη
Catering & bar catering: Talks Catering 
Ήχος φως: Δίηχο
Leiser: Θέμης Τσιτσάνης
Γραφιστική επιμέλεια: Αλέξης Σακελλαρόπουλος
Φωτογραφίες: Θανάσης Καρράς
Video: Χρήστος Ορτέντζιο, Νίκος Πατρώνας, Seldo 
Dj’s: Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Γιάννης Τζόβολος, Dj Gogos, Στέλιος Αποστολόπουλος, Ρωμανός Παπανικολάου, Andy Es 
Ομάδα θεάτρου δρόμου: X Saltibagos 
Live band: Kalavrita Street Show Band (Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιώργος Μπαμπαράκος)
Κατασκευές: Ασημάκης Στρατογιάννης, Νίκος Ανδρουτσόπουλος

ΧΟΡΗΓΟΙ
Bacardi
Μπύρα Μάμος

Montelvini 
Red bull
Philosophy 
Met Cosmetic 
Maison concept & object

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:
Leriva Pharma A.E.
Προφυλακτικά Again
Coffee Island
Λουκούμια Σκιαδαρέσης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View