Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νεσχάν Μουλαζίμ - Σεισμός Τουρκία: «Μαζί με τα σπίτια αγόρασαν και τον τάφο τους»

Νεσχάν Μουλαζίμ - Σεισμός Τουρκία: «Μαζί...

Τι αναφέρει το μοντέλο

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νεσχάν Μουλαζίµ. Το γνωστό μοντέλο από την Τουρκία, που έχει κάνει καριέρα και κατοικεί στη χώρα µας, μοιράζεται την αγωνία που ζει για τους συμπατριώτες της, σχεδόν δύο εβδομάδες µετά τον καταστροφικό σεισµό.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στο «S» και τη Σάσα Σταμάτη, εκφράζοντας ανοιχτά την οργή της σε σχέση µε την αντίδραση του τουρκικού κράτους αλλά και τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν στο μοιραίο.

«Είναι πολύ µεγάλη καταστροφή ο σεισµός στην Τουρκία. Είναι σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσµου και είναι ακόµα χειρότερα αυτά που έρχονται. Τώρα συλλαµβάνουν κατασκευαστές και τους κατηγορούν. Πριν όµως αυτοί οι ίδιοι τους είχαν δώσει τις άδειες για να χτίσουν. Η τουρκική κυβέρνηση πήγε την τέταρτη ηµέρα, ενώ οι Ελληνες ήταν εκεί από την πρώτη ηµέρα για να βοηθήσουν» καταγγέλλει η Νεσχάν Μουλαζίμ.

«Όταν έχουν πέσει τόσες χιλιάδες σπίτια, δεν µπορούν να σε βοηθήσουν ακόµα και 100 χώρες. Τι να σου κάνουν, όταν εσύ δεν έχεις σωστές υποδοµές και κανόνες; Όλα αυτά τα σπίτια είχαν φτιαχτεί το 2015, µε τη διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι ήταν τέλεια. Αλλά τελικά αποδείχθηκε πως οι άνθρωποι µαζί µε τα σπίτια αγόρασαν και τον τάφο τους, χωρίς να το ξέρουν» σημειώνει το μοντέλο.

«Εµένα η οικογένειά µου προσπαθεί να στηρίζει πρωτοβουλίες και φορείς που εµπιστευόµαστε ότι πραγµατικά βοηθάνε τους ανθρώπους. Από το κράτος έχουν τα µούτρα και ρωτάνε γιατί δίνετε χρήµατα σε ανθρώπους που δεν είναι σε κρατικούς οργανισµούς. Και εµείς απαντάµε: Είκοσι χρόνια µαζεύανε φόρους για να βοηθήσει το κράτος σε περίπτωση σεισµού. Πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά;», αναφέρει συγκινηµένη η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη θερμή αγκαλιά των Δένδια-Τσαβούσογλου, που έκανε τον γύρο των Media.

«Η µοναδική ωραία εικόνα που είδα από την τουρκική κυβέρνηση ήταν η συνάντηση του Τσαβούσογλου µε τον ∆ένδια. Και θέλω να πιστεύω ότι όσα είπε ο Τσαβούσογλου τα εννοούσε. Εγώ λυπάµαι πάρα πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους. Για το τώρα, αλλά και για το µετά. ∆εν ξέρω πώς µπορεί να φτιαχτεί πάλι όλο αυτό το πράγµα. Και η κυβέρνηση υπόσχεται ότι θα τους έχει άµεσα σπίτια. Αστεία πράγµατα, αφού σε έναν χρόνο δεν µαζεύονται ούτε τα µπάζα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight