Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τροχαίο στο λιμάνι- Τραυματίστηκε 40χρονος

Πάτρα: Τροχαίο στο λιμάνι- Τραυματίστηκε 40χρονος

Το μεσημέρι του Σαββάτου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, εντός νοτίου λιμένα Πατρών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

"Δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 40χρονο ημεδαπό, προσέκρουσε σε όχημα-ελκυστήρα με οδηγό 49χρονο ημεδαπό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 40χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρα"ς.

*****

"Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον εκπρόσωπο του ναυτιλιακού πρακτορείου του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''SUPERFAST FERRIES'', για τον τραυματισμό 35χρονου μέλους πληρώματος (ειδικότητας ναύτη), που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης Φ/Γ οχημάτων από 39χρονο οδηγό.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός κατά τη προσπάθεια εξόδου του από το γκαράζ, τραυμάτισε τον 35χρονο, καθώς κινούταν με την όπισθεν. Ο εν λόγω ναυτικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας".

*****

"Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ότι στη θαλάσσια περιοχή ν. Κοκκινονησίων όρμου Αρτέμιδος, παρατηρήθηκαν ερυθρά φωτιστικά σήματα κινδύνου, πιθανόν από σκάφος σε δυσχερή θέση.

Άμεσα για τη περιοχή απέπλευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα περιπολικό όχημα από ξηράς, καθώς και το Α/Κ “ΕΛΕΝΗ” Σ.Ρ. 1675, το οποίο εντόπισε λίγη ώρα αργότερα το σκάφος σε δυσχερή θέση και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αρτέμιδος. Πρόκειται για το ερασιτεχνικό σκάφος “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ” Σ.Ρ. 367 με κυβερνήτη 62χρονο ημεδαπό, ο οποίος δήλωσε καλά στην υγεία του και δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρικής βοήθειας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και αποκατάστασης της βλάβης".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις