Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειραιάς: Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος στο λιμάνι

Πειραιάς: Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος στο λιμάνι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 70χρονος από τη θαλάσσια περιοχή στο  Λιμάνι του Πειραιά

Ο άνδρας εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην πύλη Ε8 του λιμανιού του Πειραιά. Σύμφωνα με το λιμενικό πρόκειται για 70χρονο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Πάτρα: Έβγαλαν μαχαίρι σε ντελιβερά- Τους ξέφυγε με το μηχανάκι- Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις για την απόπειρα ληστείας σε βάρος ντελιβερά, στην Πάτρα, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΆμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, χθες το βράδυ, προσέγγισαν διανομέα που επέβαινε σε δίκυκλο και με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς ο παθόντας τράπηκε σε φυγή με το δίκυκλο όχημα.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν άμεσα τους δυο κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στην κατοχή του ενός κατηγορουμένου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις