Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα - Πτώση Phantom: Έλαβαν βαθμό Αντιπτέραρχου οι δύο αδικοχαμένοι αξιωματικοί

Ανδραβίδα - Πτώση Phantom: Έλαβαν βαθμό ...

Η απόφαση του ΣΑΓΕ

Ο βαθμός του του Αντιπτεράρχου αποδίδεται στους δύο αξιωματικούς που σκοτώθηκαν κατά την πτώση του Phantom F-4 στην Ανδραβίδα, όπως αποφάσισε το ΣΑΓΕ.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
 

 «Με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την 2 Φεβ 2023, με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κατόπιν απόφασης του ΣΑΓΕ, απονέμεται ο βαθμός του Αντιπτεράρχου στους παρακάτω Αξιωματικούς Ιπταμένους, οι οποίοι απεβίωσαν κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο:

Σμηναγό Τσιτλακίδη Ευστάθιο του Αναστασίου (68342).
Υποσμηναγό Τουρούτσικα Μάριο - Μιχαήλ του Κωνσταντίνου (69113)».

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έινε η κηδεία  του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Σε κλίμα βαθειάς θλίψης, συγκίνησης και πόνου πραγματοποιείται η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του ενός εκ των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο F-4 Phantom το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30/01/) στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Από το πρωί, φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον 29χρονο υποσμηναγό.


Με κουφέτα και τριαντάφυλλα θα αποχαιρετήσει τον σμηναγό Τσιτλακίδη η οικογένειά του

Η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Νευροκόπι Δράμας, απ' όπου κατάγεται ο 31χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού αποφάσισε αύριο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να δώσει μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα σε όσους έρθουν, για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δηλώσουν ότι ο Στάθης δεν πρόλαβε καν να παντρευτεί και, ουσιαστικά, καλούν συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα σε έναν «διαφορετικό γάμο» του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις