Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας: «Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού»- Συνέντευξη σήμερα στο Ζάππειο

Αλέξης Τσίπρας: «Μαζί θα φέρουμε τη Δικα...

Το κάλεσμα που θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της άνοιξης.

Σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο προκειμένου να ενημερώσει για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πηγαίνοντας προς της κάλπες ενώ θα επαναλάβει το σύνθημα της Κουμουνδούρου «Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για «δημοκρατική αντεπίθεση» και αναμένεται να αναδείξει το δίπολο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η Κουμουνδούρου προκειμένου να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναδείξει τα ζητήματα της Οικονομίας και τα θέματα της δημοκρατίας ενώ θα επιμείνει ότι μετά το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία μέρα στο Μέγαρο Μαξίμου».

 

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επαναλάβει τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος του σε ότι αφορά την ακρίβεια επιμένοντας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για την αντιμετώπιση της. «Η απάντηση στην ακρίβεια είναι μία: σύγκρουση με τον πυρήνα της κρίσης θα πει ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση του ενεργειακού με αναμόρφωση της αγοράς, κρατικοποίηση της ΔΕΗ και φορολόγηση των υπερκερδών».

Θα προσθέσει ότι «το δεύτερο βήμα είναι η στήριξη του εισοδήματος με αύξηση του κατώτατου μισθού με τιμαριθμική αναπροσαρμογή και η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα με παράλληλους εντατικούς ελέγχους στην αγορά». «Στόχος μας η ελληνική κοινωνία να εγκαταλείψει τη ζωή με τα κουπόνια της νέας φτώχειας», αναμένεται να αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Θα επισημάνει ακόμα ότι «το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην αντιστροφή της σημερινής λογικής της φτηνής μεγέθυνσης για λίγους. Με έμφαση στη βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη, στην ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στην προώθηση παραγωγικών επενδύσεων».

Αναμένεται ακόμα να μιλήσει για το ιδιωτικό χρέος τονίζοντας ότι γίνεται ξανά το μεγάλο αγκάθι της ελληνικής οικονομίας» και θα επαναλάβει τις προτάσεις του κόμματος του για «ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε 120 δόσεις και κούρεμα της βασικής οφειλής» και «κατάργηση του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ και προστασία της κύριας κατοικίας για τους πιο ευάλωτους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις