Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει

Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει

Δειτε αναλυτικά

Σημαντική επιδείνωση του καιρού, που θα περιλαμβάνει ακόμα και χιονοπτώσεις, «βλέπει» από την προσεχή Τετάρτη (25/1) ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Όπως σημειώνει λίγο πριν ο φετινός Ιανουάριος μπει στην τελική ευθεία, θα μας αποχαιρετήσει με τσουχτερό κρύο, αλλά και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας. «Από την Τετάρτη θα χειμωνιάσει για τα καλά», λέει ο μετεωρολόγος του Alpha, υπογραμμίζοντας ότι οι πρώτες νιφάδες χιονιού θα πέσουν ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το οποίο αναφέρει ότι από την Τετάρτη έρχεται νέα κακοκαιρία «φορτωμένη» με καταιγίδες και χιόνια.

Τσατραφύλλιας : Πού θα χιονίσει την Τετάρτη (25/1)

Όπως σημειώνει ο κ. Τσατραφύλλιας, αύριο, Τρίτη (24/1), αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων. Ωστόσο από την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και χιόνια, όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Alpha, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την Τετάρτη το βράδυ μέχρι την Παρασκευή (27/1) το πρωί θα χιονίσει κατά διαστήματα  στην Κοζάνη, στην Κόνιτσα, στην Πτολεμαΐδα, στη Φλώρινα, στην Καστοριά, στην Ξάνθη και στο Καρπενήσι.

Παράλληλα, σε σχετικό ερώτημα για το πόσο θα επηρεάσει τον υδράργυρο αυτή η νέα κακοκαιρία, ο κ. Τσατραφύλλιας επεσήμανε ότι σε πολλές περιοχές η θερμοκρασία θα είναι κατά 6 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Ελεύθερη η γυναίκα που συνελήφθη μαζί με τους άλλους έξι

Ακρίβεια: Έρχονται ανατιμήσεις σε 400 προϊόντα έως το τέλος Φεβρουαρίου

Πάτρα- Τελετή Έναρξης Καρναβάλι 2023: Απογοητεύτηκαν όσοι περίμεναν να δουν τον Kαρνάβαλο- Γιατί δεν εμφανίστηκε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις