Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Ηλεία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Ηλεία για μ...

Κατασχέθηκαν περίπου (1) κιλό κάνναβης και (160) ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), καθώς και ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναφέρει η Αστυνομία.

Ειδικότερα,σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα και τους
ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε (980) γραμμάρια κάνναβης (φούντες).

Στην κατοχή της συλληφθείσας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (160) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ στην κατοχή του αλλοδαπού συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του ημεδαπού κατηγορούμενου (οδηγού του αυτοκινήτου) διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις