Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία: Πύραυλοι έπληξαν ξενοδοχείο και μονοκατοικία

Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία: ...

Οι σειρήνες ηχούν και πολλές περιοχές διέκοψαν την ηλεκτροδότηση προληπτικά

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το μπαράζ ρωσικών επιθέσεων που σημειώθηκαν σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου.
Ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο δήλωσε ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του στην περιοχή Solomyansk. Επίσης, τουλάχιστον τρεις γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στόχος των πυραυλικών επιθέσεων από τη Ρωσία έγιναν ένα ξενοδοχείο και μια μονοκατοικία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, Κιρίλο Τιμοσένκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφότου ακούστηκαν οι προειδοποιητικές σειρήνες, ακούστηκαν δέκα εκρήξεις.

Σύμφωνα με τον Βιτάλι Κλίτσκο άλλες περιοχές που επλήγησαν από τις ρωσικές επιθέσεις είναι το Pechersk και το Holosiivsk, στο κεντρικό και δυτικό άκρο της πόλης. Στόχος έγιναν ακόμα σύμφωνα με την Kyiv Independent οι πόλεις Khmelnytskyi και Zaporizhzhia καθώς και η περιφέρεια Kharkiv.

Καθώς οι σειρήνες ηχούν, πολλές περιοχές διέκοψαν την ηλεκτροδότηση προληπτικά.

«Λόγω της απειλής πυραυλικής επίθεσης, [ο κρατικός διαχειριστής ηλεκτρικού δικτύου της Ουκρανίας] Ukrenergo λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει προσωρινά την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό είναι απαραίτητο για να μειωθεί το φορτίο στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας σε περίπτωση που χτυπηθεί η υποδομή μας», δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Οδησσού, Maksym Marchenko μέσω Telegram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις