Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Τον πατέρα Αντώνιο τον είχα σαν πατέρα μου και γι' αυτό δεν αντέδρασα» λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια

«Τον πατέρα Αντώνιο τον είχα σαν πατέρα ...

Όλα όσα είπε

Ο 19χρονος, που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Από τότε που έγινε η καταγγελία, ψυχολογικά τις πρώτες ημέρες ήμουν πάρα πολύ χάλια. Μέχρι κι αυτή τη στιγμή το άγχος είναι καθημερινό και η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή. Βέβαια όσο περνά ο καιρός και βλέπω ότι πολλά παιδιά παίρνουν θάρρος και μιλάνε, χαίρομαι γι’ αυτό. Όλοι εμείς τα παιδιά, την αλήθεια μας λέμε. Κανένας δεν έχει βγει κι έχει πει ψέματα. Στην αρχή υπήρχε πολύ φόβος για τη μαμά μου και για το σπίτι. Ευτυχώς όμως δεν έχει γίνει κάτι εναντίον μας, οπότε μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σχετικά καλά» δήλωσε αρχικά ο 19χρονος.

Ο 19χρονος τόνισε ότι ο λόγος που δεν είχε μιλήσει νωρίτερα, ήταν η μητέρα του. «Εννοείται ότι θα υπάρχουν και θετικά πράγματα στην Κιβωτό. Εγώ δεν βγήκα ποτέ και είπα ότι η Κιβωτός του Κόσμου δεν έχει κάνει έργο. Άμα δεν είχε κάνει έργο, δεν θα υπήρχε όλο αυτό που έχει κάνει μέσα σε 25 χρόνια. Αυτό που είπα είναι ότι εγώ πέρασα κάποια πράγματα και ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα δεν διαχειριζόντουσαν σωστά και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και παιδιά που λένε ότι πέρασαν καλά» πρόσθεσε ο 19χρονος ο οποίος πριν από μία εβδομάδα, περίπου, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Και συμπλήρωσε: «Είχα αποφασίσει στις αρχές του περασμένου Μαΐου να μιλήσω σε κάποιους ανθρώπους, όμως δεν το έκανα γιατί έτυχε ένα περιστατικό και βρέθηκα στον δρόμο. Ένας από τους συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου τότε με βρήκε στον δρόμο και η πρώτη του αντίδραση ήταν να με βρίσει και να μου σκάσει χαστούκια. Και προσπαθούσε στη συνέχεια να μου σκάσει κι άλλα. Αυτό ήταν εμένα που με φόβισε πολύ, γιατί κάθισα και σκέφτηκα ότι μπροστά σε κόσμο δεν φοβήθηκε να κάνει όλο αυτό. Σταμάτησα κάθε επαφή με οποιονδήποτε για αυτό το θέμα», τονίζοντας: «Μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου είχα δεχτεί χαστούκια. Κι εγώ και φίλοι μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα, πριν φύγει από την «Κιβωτό». «Πριν φύγω από την Κιβωτό, είχα εμπιστευτεί 2-3 καλούς μου φίλους, οι οποίοι με στήριζαν. Τότε ήταν και οι πρώτες φορές που άρχισαν να μου λένε να φύγω για να μην τα περνάω όλα αυτά. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα να φύγω και έψαχνα την αφορμή» ανέφερε ο 19χρονος, επισημαίνοντας ότι είχε τον πατέρα Αντώνιο σαν τον πατέρα του και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε ό,τι συνέβαινε.

«Το συγκεκριμένο στέλεχος τον είχα σαν πατέρα μου. Οτιδήποτε έγινε μετά ήταν τέτοια η ταραχή μου και τέτοια η ψυχολογική μου κατάσταση που δε μπορούσα να αντιδράσω με τίποτα. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντέδρασα από την πρώτη φορά σε ο,τιδήποτε έγινε… Από τότε που έφυγα από την Κιβωτό, αυτούς τους 8 μήνες, δεν έζησα ούτε μία εβδομάδα με τη μάνα μου γι’ αυτόν τον λόγο» κατέληξε.

πηγη: ALPHA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις