Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σέρρες: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης»

Σέρρες: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται ν...

Κεριά, λουλούδια και μηνύματα για τον 11χρονο

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες. Το 9ο Δημοτικό Σχολείο όπου σκοτώθηκε ο μικρός Βασίλης από την έκρηξη στο λεβητοστάσιο, έχει γεμίσει λουλούδια, κεριά και μηνύματα παιδιών.

Γονείς και μαθητές στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στις Σέρρες όπου «έσκασε» ο λέβητας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 11χρονος Βασίλης, αφήνουν λευκά λουλούδια, κεριά και συγκινητικά μηνύματα.

«Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης», γράφει το χαρτί που άφησε μαθητής στην πόρτα του σχολείου, μαζί με ένα λουλούδι.

Η τοπική κοινωνία των Σερρών έχει βυθιστεί στη θλίψη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε ένας μικρός μαθητής.

Σέρρες: Το απόγευμα η κηδεία του 11χρονου
Η κηδεία του άτυχου Βασίλη είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 16:00, το απόγευμα της Τρίτης (06.12.2022) στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών.

Την ίδια στιγμή αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα για τους χαροκαμένους γονείς που το παιδί τους έχασε τη ζωή του ακαριαία από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην αυλή του σχολείου του.

Υπενθυμίζεται ότι τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο λεβητοστάσιο, έβρεχε και οι μικροί μαθητές βρίσκονταν λίγα μέτρα μακρύτερα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 11χρονος Βασίλης και να τραυματιστούν, άλλα δύο παιδιά, ένας 11χρονος και ένας 6χρονος. 

Με απόφαση του Δήμου Σερρών, τα σχολεία παραμένουν κλειστά, ενώ το 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεοτέρας. 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις