Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 2.500 νεκρές φώκιες στην Κασπία - Τι υποστηρίζουν οι επιστήμονες

Πάνω από 2.500 νεκρές φώκιες στην Κασπία...

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ανέφερε ότι «οι ερευνητές είχαν ήδη αρχίσει να εργάζονται για την εξεύρεση της αιτίας του θανάτου των θηλαστικών»

Παραμένει το μυστήριο με τις 2.500 φώκιες που βρέθηκαν νεκρές στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας στη Ρωσία.

Οι φώκιες ξεβράστηκαν στις ακτές της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν, κατά μήκος της Κασπίας Θάλασσας, της μεγαλύτερης εσωτερικής λίμνης στον κόσμο με τις  Αρχές να μην μπορούν να εξηγήσουν από τι προκλήθηκε ο θάνατος των ζώων.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ανέφερε ότι «οι ερευνητές είχαν ήδη αρχίσει να εργάζονται για την εξεύρεση της αιτίας του θανάτου των θηλαστικών».

Δεν υπήρχαν σημάδια ότι σκοτώθηκαν
Ο επικεφαλής του Κέντρου Προστασίας Περιβάλλοντος της Κασπίας Ζαούρ Γκαπίζοφ είπε ότι οι φώκιες πιθανότατα πέθαναν πριν από μερικές εβδομάδες. Πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι σκοτώθηκαν από λαθροθήρες.

Επίσης, εμπειρογνώμονες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλιείας και εισαγγελείς επιθεώρησαν την ακτογραμμή και συνέλεξαν δεδομένα για εργαστηριακή έρευνα, η οποία δεν εντόπισε αμέσως κανέναν ρύπο.

Η είδηση έρχεται αφότου περισσότερες από 140 φώκιες της Κασπίας βρέθηκαν νεκρές σε παραλίες του Καζακστάν στην Κασπία Θάλασσα νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με την KASPIKA, μια υπηρεσία για τη διατήρηση της φώκιας της Κασπίας.
TAGS:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις