Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαδρίτη: Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από την ουκρανική πρεσβεία

Μαδρίτη: Η αστυνομία απέκλεισε την περιο...

Σημειώνεται ότι πολλές ουκρανικές πρεσβείες έχουν λάβει «αιματηρά πακέτα» που περιείχαν μάτια ζώων

Η ισπανική αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από την ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη, δύο ημέρες μετά την επιστολή-βόμβα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα μέλος του προσωπικού της πρεσβείας, σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TVE.

Σημειώνεται ότι πολλές ουκρανικές πρεσβείες στο εξωτερικό έχουν λάβει «αιματηρά πακέτα» που περιείχαν μάτια ζώων, δήλωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας, μετά το μπαράζ επιστολών σε διάφορες τοποθεσίες στην Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης και της ουκρανικής πρεσβείας στη Μαδρίτη. 
Τα πακέτα στάλθηκαν στις πρεσβείες του Κιέβου στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, στα γενικά προξενεία στη Νάπολη και την Κρακοβία και στο προξενείο στο Μπρνο, έγραψε ο εκπρόσωπος Ολέγκ Νικολένκο σύμφωνα με το Reuters.

 «Πρέπει να εξετάσουμε τι συμβαίνει με αυτή την καλά σχεδιασμένη εκστρατεία τρόμου και εκφοβισμού των πρεσβειών και του πρόξενου της Ουκρανίας. Μη μπορώντας να σταματήσουν την Ουκρανία στο διπλωματικό μέτωπο, προσπαθούν να μας εκφοβίσουν. Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες είναι μάταιες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά για τη νίκη της Ουκρανίας», ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις