Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που φροντίζουν πάντα τους άλλους

Αυτά είναι τα ζώδια που φροντίζουν πάντα...

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που θα σας έχουν στα ώπα ώπα

Όλοι έχουμε ανθρώπους και πράγματα για τα οποία νοιαζόμαστε στη ζωή και όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια δεν διστάζουν να διακινδυνεύσουν τη δική τους ζωή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνος
Η φροντίδα κυλά στο αίμα τους. Γίνονται πολύ καλοί δάσκαλοι, γιατροί, φροντιστές, διότι η ανάγκη τους να προσφέρουν είναι μεγάλη. Είναι τρυφερό ζώδιο που αγαπά την οικειότητα και δείχνει τα συναισθήματά του – όταν νιώθει άνετα. Παράλληλα, έχουν αυξημένη ενσυναίσθηση και μπορούν να διακρίνουν τι χρειάζεται ο άλλος, καμιά φορά πριν ακόμα εκείνος το εκφράσει.

Ζυγός
Πάντα τους ενδιαφέρει να δείχνουν τον καλό τους εαυτό. Είναι πολύ κοινωνικοί και εκφράζουν ανοιχτά τα όσα νιώθουν. Διακρίνονται για την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό τους. Θα σας αγκαλιάσουν χωρίς να το περιμένετε, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, ενώ θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βεβαιωθούν ότι περνάτε καλά. Θα συζητήσουν για ώρες, ενώ αν αντιληφθούν πως η ατμόσφαιρα «βαραίνει» θα καταφύγουν στο χιούμορ για να σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα.

Ιχθύς
Όπως και με τους Καρκίνους, έτσι και οι Ιχθύες έχουν αυξημένο ένστικτο και αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων. Αρκετές φορές δεν θέτουν καν όρια, επειδή δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους αγαπημένους τους. Νοιάζονται πάρα πολύ για τους άλλους και αν μπορούσαν να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη θα το έκαναν. Αφού αυτό δεν είναι εφικτό, ρίχνουν όλη τους την ενέργεια στους αγαπημένους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή μπορεί να κατηγορηθούν ως υπερβολικοί.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being