Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Αβέβαιη και επιφυλακτική η πρόοδος στη Σύνοδο Κορυφής για την ενεργειακή κρίση

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Αβέβαιη και επιφυλακτική η...

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κοινή παραγγελία φυσικού αερίου έπρεπε να έχει γίνει προ καιρού προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές»

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατέγραψαν σήμερα μια αβέβαιη και επιφυλακτική πρόοδο παραπέμποντας στην επόμενη συνεδρίαση των υπουργών Ενέργειας τις τόσο αναγκαίες και επιτακτικές αποφάσεις», σχολίασε την Παρασκευή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής , στις Βρυξέλλες.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρει ακόμη ότι «δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο μπροστά στο τσουνάμι των αυξήσεων, που αποδεκατίζει το εισόδημα των πολιτών και υπονομεύει την παραγωγική βάση της Ευρώπης».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κοινή παραγγελία φυσικού αερίου έπρεπε να έχει γίνει προ καιρού προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές.

Επίσης, σημειώνει ότι απαιτείται ένα νέο ταμείο ανάκαμψης με επιδοτήσεις για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής και των ευάλωτων νοικοκυριών και η ενεργοποίηση εκ νέου του προγράμματος SURE για την στήριξη των θέσεων εργασίας που κινδυνεύουν.

«Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, πρέπει να κυριαρχήσει η αλληλεγγύη των λαών και όχι οι εθνικές σκοπιμότητες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις