Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Το απόλυτο sold out πέτυχε ο Μάρκος Σεφερλής στο Πάνθεον - Έκοψε 3.500 εισιτήρια

Το απόλυτο sold out πέτυχε ο Μάρκος Σεφε...
Μαρτάτος Tάκης

Μάλιστα λόγω της ζήτησης ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε και έδωσε και έξτρα παράσταση στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 2/10/2022

Αναμενόταν πως θα είχε πολύ κόσμο ωστόσο αυτό που συνέβη με τον δημοφιλέστατο κωμικό Μάρκο Σεφερλή το περασμένο τριήμερο στο Πάνθεον της Πάτρας, Παρασκευή 30/9 και Σαββατοκύριακο 1η και 2 Οκτωβρίου 2022 ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήταν μία σαρωτική επιτυχία.

Η παράσταση του Δελφιναρίου, «Πράκτωρ 00λεφτά» είχε μεγάλη επιτυχία και όπως ανέφερε στο thebest.gr ο αιθουσάρχης Χαράλαμπος Κρητικός, μιας και τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, αποφασίστηκε από τον Μάρκο Σεφερλή και δόθηκε μία ακόμη παράσταση, την Κυριακή 2/10 στις 12 το μεσημέρι, για την οποία τα εισιτήρια «έφυγαν» μέσα σε μία ώρα.

Συνολικά υπολογίζεται πως για τις 7 παραστάσεις που τελικά δόθηκαν, κόπηκαν κοντά στα 3.500 εισιτήρια με το κοινό να είναι όλων των ηλικιών από οικογένειες με παιδιά μέχρι νεολαία και συνταξιούχους και ο κόσμος όπως μας είπε ο κ. Κρητικός, έφευγε πολύ ευχαριστημένος καθώς ξεχάστηκε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και γέλασε με την καρδιά του.

Ακόμα αξιοσημείωτο ήταν πως ο θίασος μαζί και με τις χορεύτριες και τους τεχνικούς ξεπερνούσε σε αριθμό τα 25 άτομα ενώ αρκετοί από το κοινό, ιδίως μετά τις βραδινές παραστάσεις περίμεναν για να πάρουν αυτόγραφο από τον Μάρκο Σεφερλή, την Έλενα Τζαβαλιά και τους άλλους ηθοποιούς. Η βραδινή παράσταση τέλειωνε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και το θέατρο άδειαζε μετά τις 2.15 τα ξημερώματα καθώς ο κόσμος περίμενε υπομονετικά και με χαρά για τα αυτόγραφα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture