Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε να λειτουργεί το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας

Πάτρα: Ξεκίνησε να λειτουργεί το Γραφείο...

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, το οποίο & επισκέφθηκε η Αντιστράτηγος ε.α. & μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά

Το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας επισκέφθηκε η Αντιστράτηγος ε.α. και μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά. Η κα Γιαννιά όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με την προϊσταμένη και το προσωπικό του Γραφείου, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στη συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

Το Γραφείο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση στην οδό Ερμού 95 στην Πάτρα (τηλ. επικοινωνίας 2610 695287), ενώ στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης και διαχείρισης των περιστατικών που καταγγέλλονται.

"Στο πλαίσιο της κοινωνικής της αποστολής η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει και σε τοπικό επίπεδο έναν ακόμη ρόλο για την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας που δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς. Η λειτουργία Γραφείου και σε τοπικό επίπεδο ενισχύει καταλυτικά το πλέγμα των ήδη παρεχόμενων υπηρεσιών αρωγής και υποστήριξης των θυμάτων", τόνισε τέλος η κα Γιαννιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις