Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα 3 ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Αυτά τα 3 ζώδια που εκπέμπουν την περισσ...

Και επηρεάζουν πολύ όσους βρίσκονται δίπλα τους

Η αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω μας μπορεί να είναι η αιτία πολλών δυσάρεστων συμβάντων. Ανθρωποι με αρνητική ενέργεια είναι αυτοί που σκέφτονται διαρκώς απαισιόδοξα, απαντούν σε κάθε τι αρνητικά, αποτρέπουν τους άλλους από το να κάνουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο και κρατούν στο ίδιο σημείο τους αγαπημένους τους, αφού δεν τους ενθαρρύνουν ή δεν χαίρονται με τη χαρά τους.

Γκρινιάζουν διαρκώς, βρίσκουν ένα πρόβλημα σε κάθε λύση, και για το μόνο που μπορούν να συζητήσουν είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Χαμογελούν δύσκολα και ο αρνητισμός τους επηρεάζει σχεδόν τα πάντα και τους πάντες δίπλα τους. Σίγουρα, αυτό είναι ίδιον του χαρακτήρα τους ή και του τρόπου που έχουν μεγαλώσει. Είχατε σκεφτεί, όμως, ότι ρόλο σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να παίζουν και τα άστρα; Δείτε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια.

Παρθένος
Γνωστή για την επικριτική της στάση απέναντι σε όλα, η Παρθένος γκρινιάζει διαρκώς και δύσκολα βρίσκει τα θετικά στις καταστάσεις. Επειδή θεωρεί πως τα κάνει όλα σωστά, κανείς δεν είνα αρκετά άξιος να σταθεί στο πλευρό της, ενώ όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλει, τότε ο θυμός και η αρνητική της ενέργεια κατακλύζουν το κάθε τι γύρω της. Καταλήγει να γίνεται δυσάρεστη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της να αισθάνονται άσχημα και δυσάρεστα δίπλα της.

Σκορπιός
Οι αρκετά διαισθητικοί Σκορπιοί, δυσκολεύονται να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τόσο που ορισμένες φορές και η παραμικρή αφορμή γίνεται αιτάι για ένα δυνατό ξέσπασμα. Παράλληλα, αυτό το ζώδιο έχει έναν έμφυτο σνομπισμό που κάποιοι παρεξηγούν και περνάνε για κακία. Είναι πολύ καχύποπτοι και περιμένουν το χειρότερο από όλους, γι’ αυτό και συχνά φαίνεται εχθρικοί. Η συμπεριφορά τους αυτή δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα που επηρεάζει το περιβάλλον και όσους βρίσκονται γύρω τους αρνητικά.

Αιγόκερως
Την αλληλεπίδραση με άλλους κουραστική βρίσκουν οι Αιγόκεροι. Αυτή τους η αντίληψη τους κάνει να φαίνονται απόμακροι και σνομπ. Είναι απορροφημένοι στα δικά τους προβλήματα που δυσκολεύονται να δουν το τι συμβαίνει γύρω τους. Παράλληλα, μπορεί να γίνουν πολύ αυστηροί στις κρίσεις τους, ενώ και ο τρόπος που εκφράζονται είναι πολύ απότομος και ωμός. Έτσι, όσοι συζητούν μαζί τους αισθάνονται άβολα, προσβάλλονται και τελικά σταματούν να μιλούν μαζί τους.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being