Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος στην Γενική Κλινική Ολύμπιον, για μειωμένη διάρκεια εξέτασης

Νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος σ...

Το μοντέλο είναι το Somatom go.Top 128 τομών, της εταιρείας Siemens

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και αναβάθμισης του ιατρικού εξοπλισμού η Γενική Κλινική Ολύμπιον στην Πάτρα, εγκατέστησε τον νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο SOMATOM go.Top 128 τομών, της εταιρείας SIEMENS.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του νέου αξονικού τομογράφου είναι:

  • η λήψη μικρότερης δόσης ακτινοβολίας
  • η μείωση της διάρκειας της εξέτασης
  • η βελτίωση της εμπειρίας του εξεταζόμενου
  • η δυνατότητα διενέργειας υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας εξετάσεων, σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές Αξονικής Τομογραφίας, περιλαμβανομένων και των εξειδικευμένων  εξετάσεων (advanced imaging).

Διαθέτει εξειδικευμένο πρόγραμμα μείωσης δόσης το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις με πολύ μικρή δόση ακτινοβολίας (μέχρι και 80% λιγότερο) έναντι παλαιότερης γενιάς τομογράφων.

Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν σε μικρό χρόνο και με εξαιρετική ποιότητα, χρονοβόρες και υψηλών απεικονιστικών απαιτήσεων εξετάσεις όπως για παράδειγμα η Αξονική Στεφανιογραφία.

Η μειωμένη διάρκεια της εξέτασης και η βελτίωση της εμπειρίας του εξεταζόμενου επιτυγχάνεται  με τη χρήση tablet για τη διενέργεια της εξέτασης  από τον τεχνολόγο,  που του επιτρέπει να παραμένει  δίπλα στον εξεταζόμενο  στο μεγαλύτερο μέρος της εξέτασης, προσδίδοντας μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Επιπλέον, η τεχνολογία  remote control  για την τοποθέτηση του ασθενή και  η χρήση της ενσωματωμένης κάμερας για την παρακολούθηση της θέσης του ασθενή κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενισχύουν την άνεση του εξεταζόμενου.

Η νέα αυτή επένδυση σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη διάγνωση παθήσεων της καρδιάς, του πνεύμονα, των αγγείων, του εγκεφάλου, του ήπατος, του γαστρεντερικού συστήματος, του ουροποιητικού συστήματος και του μυοσκελετικού και αποτελεί έκφραση της δέσμευσης μας για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Για ραντεβού για αξονική τομογραφία, μπορείτε να καλείτε στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα, στο  2610 464111, καθημερινές 7.00 -22.00.

Περισσότερα στοιχεία για τον αξονικό τομογράφο θα βρείτε εδώ.

Info

Ολύμπιον Θεραπευτήριο Γενική Κλινική Πατρών

Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα

τηλ: 2610 464000

https://www.olympion-sa.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being