Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Η ελληνική παραλία που τα νερά της θυμίζουν… Χαβάη

Η ελληνική παραλία που τα νερά της θυμίζ...

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα θα βρεις ελληνικές παραλίες με άμμο, παραλίες με βότσαλο, μικρές ή μεγάλες αμμουδιές, οργανωμένες ή όχι. Οι επιλογές είναι πολλές και φυσικά κάθε μία αποτελεί και μια διαφορετική εμπειρία.

Μέσα σε αυτές τις επιλογές, μπορεί αν είσαι τυχερός ή… προνοητικός και να κολυμπήσεις σε νερά που μοιάζουν αυτά της Χαβάης. Οι εξωτικές παραλίες της Ελλάδας που θυμίζουν φημισμένες παραλίες του εξωτερικού δεν είναι λίγες αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές είναι ξεχωριστές.

Μια από αυτές που σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι στη Χαβάη είναι η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυφωτογραφημένη και δεν θα την επισκεφθείς μόνο μια φορά.

Μια από τις ελληνικές παραλίες που μπαίνει στη λίστα με τις ομορφότερες της χώρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα exploringgreece.tv, το Βουτούμι είναι η παραλία που θα συναντήσεις μόλις φτάσεις με σκάφος ή με το τοπικό καραβάκι στους Αντίπαξους. Αρχικά θα νομίζεις ότι είναι κάποια πισίνα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές ελληνικές παραλίες.

Τα νερά είναι τόσο διάφανα που όχι μόνο βλέπεις πεντακάθαρα τον βυθό αλλά νομίζεις ότι τα σκάφη που είναι εκεί αιωρούνται. Μαγικές εικόνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό για μια ζωή.

Εκτός από τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο, οι Αντίπαξοι φημίζονται και για το καλό ντόπιο κρασί. Ρώτησε και ψάξε για να το δοκιμάσεις πριν φύγεις από εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life