Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Λίντα Εβανγκελίστα: Μετά το σοκ της παραμόρφωσης επιστρέφει στη μόδα ως Fendi girl

Λίντα Εβανγκελίστα: Μετά το σοκ της παρα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To διάσημο super model δημοσίευσε μια φωτογραφία από την καινούρια καμπάνια του οίκου Fendi, δουλεύει ξανά μετά από πολύ καιρό

To πασίγνωστο super model Λίντα Εβανγκελίστα που «σφράγισε» τα χρυσά χρόνια της μόδας κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του χαμαιλέοντα, αποκάλυψε πρόσφατα τη σοκαριστική περιπέτειά της από αισθητική επέμβαση που οδήγησε στην παραμόρφωση του σώματός της. Όπως φαίνεται πάντως είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της πλέον το κακό που της συνέβη. Μόλις δημοσίευσε εικόνα της από τη νέα Fendi καμπάνια μέσα από την οποία κάνει επανεκκίνηση στη fashion σκηνή. Eίναι η πρώτη της δουλειά μετά από πολύ καιρό στην αδράνεια και στην αφάνεια. «Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 o οίκος Fendi θα κάνει ένα ξεχωριστό show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της Fendi Baguette» έγραψε η Evangelista στο Instagram της. Στη φωτογράφιση ποζάρει κρατώντας την τσάντα του κορυφαίου ιταλικού luxury brand και φορώντας τρία καπέλα στο κεφάλι της. H συγκεκριμένη τσάντα που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1997 από τη Silvia Venturini Fendi εξελίχθηκε σε φετίχ και «it bag» εκείνης της εποχής, ενώ ήταν αντικείμενο του πόθου για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex & the City.

«Εύχομαι να αφήσω λίγη από τη ντροπή και να βοηθήσω άλλους που είναι στην ίδια κατάσταση με μένα. Αυτός είναι ο στόχος μου», είχε πει σε συνέντευξή της η Λίντα λίγο καιρό πριν δηλώνοντας πως είναι βάναυσα παραμορφωμένη. Μάλιστα οι φωτογραφίες της στο περιοδικό People είχαν προκαλέσει μεγάλο «ντόρο». Μπροστά στο φακό πάντως δείχνει τώρα με τον επαγγελματικό «αέρα» που την καθιέρωσε, πολύ λαμπερή και κούκλα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View