Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εκδήλωση γνωριμίας νέων μελών από τον ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Διαμερίσματος

Πάτρα: Εκδήλωση γνωριμίας νέων μελών από...
Γιώργος Μόσχος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπόσχεται να σας πάει στον παράδεισο, σίγουρα όμως δεν θα σας στείλει στην κόλαση», που ζούμε σήμερα, τόνισε ο συντονιστής Μάριος Σκυλάκος

Γλέντησαν για τα καλά, χθες Σάββατο βράδυ, στην ταβέρνα του Καλατζή, στην περιοχή Γλαύκου, οι ΣΥΡΙΖΑίοι της οργάνωσης του Ανατολικού διαμερίσματος. Η πρόσκληση γνωριμίας των νέων μελών της οργάνωσης προήλθε από το Συντονιστικό με προορισμό για τις 9 Ιουλίου, στις 8.30 μμ, πλην όμως ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, καθώς τα μέλη προσήλθαν και έδωσαν παρών νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα.


Την εκδήλωση γνωριμίας άνοιξε ο επικεφαλής του Συντονιστικού της οργάνωσης Μάριος Σκυλάκος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρόντες και ιδιαίτερα τα νέα μέλη. Κλείνοντας μάλιστα την ολιγόλεπτη ομιλία του, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δράσης, υπενθύμισε την ανάγκη παρουσίας στην αυριανή, Δευτέρα 11-7-2022, εκδήλωση στο Νότιο Πάρκο, ώρα 8.30 μμ, όπου θα γίνει η υποδοχή συνολικά των νέων μελών του κόμματος στην Πάτρα, με ομιλία από την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου και λαϊκό γλέντι, με ελεύθερη είσοδο από τον Βαγγέλη Κορακάκη .
Καταλήγοντας, έκλεισε τον χαιρετισμό του τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπόσχεται να σας πάει στον παράδεισο, σίγουρα όμως δεν θα σας στείλει στην κόλαση, που ζούμε σήμερα.
Στον χαιρετισμό της η βουλευτής Αχαΐας του κόμματος και τομεάρχης Πολιτισμού, Σία Αναγνωστοπούλου, αισθάνθηκε την ανάγκη να θυμίσει, πως είναι ίδιον της ελληνικής φυλής, από αρχαιοτάτων χρόνων, πριν από κάθε μάχη που έδινε να μαζεύεται για να γλεντήσει και να πάρουν θάρρος ο ένας από τον άλλο για την επόμενη ημέρα! Σε αυτήν την μάχη που έχουμε μπροστά μας χρειαζόμαστε ανανεωμένες τις δυνάμεις μας.


Και ο Καλαβρυτινός βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, επιστήμονας γιατρός Κώστας Μάρκου ερχόμενος από τα Καλάβρυτα, παρατήρησε, πως και εκεί είχαν μία ανάλογη επιτυχημένη εκδήλωση, όπως και του Ανατολικού Διαμερίσματος, κάτι που δείχνει τα ανεβασμένα ποιοτικά, αλλά και τα ποσοτικά στοιχεία του κόμματος, ενόψει των εκλογών, όποτε αυτές και εάν γίνουν!
Στην εκδήλωση έδωσαν παρών τα μέλη της ΚΕ που εξελέγησαν στις 15-5-2022, από τους Πατρινούς ΣΥΡΙΖΑίους, όπως και ο Συντονιστής της οργάνωσης Αχαΐας Μιχ. Σιδηρόπουλος.
Το γλέντι φούντωσε με τους λαϊκούς ρυθμούς της ορχήστρας της ταβέρνας Καλαζτής και με χορούς που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις