Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σκηνικό Τοσκάνης στο γάμο του πατρινού Πολυχρόνη Καμπισόπουλου με τη designer Ουρανία Γιουρμετάκη

Σκηνικό Τοσκάνης στο γάμο του πατρινού Π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ζευγάρι λατρεύει την ιταλική κουλτούρα, εκείνος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και εκείνη σχεδιάζει τις τσάντες Urania Gazelli

Αναμφίβολα ρομαντικό και ιταλοπρεπές το φόντο του γάμου του πατρινού Πολυχρόνη Καμπισόπουλου, σύμβουλου στρατηγικής επικοινωνίας στον τομέα της ενέργειας και της Ουρανίας Γιουρμετάκη, βραβευμένης σχεδιάστριας και δημιουργού του brand Urania Gazelli, με τις πολύ ιδιαίτερες τσάντες από  πλέξιγκλας. (It bags που έχουν καθιερωθεί εντός και εκτός συνόρων, προσελκύοντας των ενδιαφέρον των Anna Wintour, Anna dello Russo, του Selfridges και της ιταλικής Vogue).  

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσας Αττικής, ενώ ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στη φημισμένη  Μεσογειακή Αυλή Παιανίας, ένα πετρόχτιστο πατητήρι του 1930. Εκεί όπου η πέτρα, το ξύλο και τα vintage αντικείμενα δεσπόζουν, οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν τη χαρά τους με συγγενείς και στενούς φίλους. Η όλη ατμόσφαιρα παρέπεμπε σε ένα ταξίδι στο χρόνο και στη γραφικότητα της Τοσκάνης, με τα country λαμπιόνια, τις μεγάλες τραπεζαρίες και τον άνθινο διάκοσμο στην παλέτα του λευκού και των γήινων τόνων να σαγηνεύουν άπαντες. Στο βεστιάριο των καλεσμένων έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα χαρακτηριστικά prints του label The Artians της αδελφής του γαμπρού Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου.   

                                                                                                                                             

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View