Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλον Μασκ: Ο γιος του άλλαξε όνομα και φύλο – Δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα του

Έλον Μασκ: Ο γιος του άλλαξε όνομα και φ...

Αποκαλείται πλέον «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον»

Ο 18χρονος γιος του Έλον Μασκ απαρνήθηκε το διάσημο επίθετο του πατέρα, άλλαξε το φύλο του  και ζήτησε να αποκαλείται πλέον «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον»

Μπορεί τα επαγγελματικά του Έλον Μασκ να πηγαίνουν καλά, όμως στα οικογενειακά του τα πράγματα δεν είναι ρόδινα.

Το 18χρονο παιδί του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια στις 18 Απριλίου, ζητώντας αλλαγή ονόματος. Ζήτησε να αλλάξει νόμιμα το φύλο του από «άρρεν» σε «θήλυ», αλλά και το επώνυμο που του χάρισε ο διάσημος πατέρας του, δηλώνοντας μάλιστα ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με εκείνον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διεμφυλική κοπέλα – που στο παρελθόν ονομαζόταν Ξαβιέ Μασκ – επέλεξε το «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον» ως το όνομα που θα χρησιμοποιεί στο εξής.

Ο επίσημος λόγος που αναφέρεται στα έγγραφα είναι ο εξής: «Η ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα, ούτε επιθυμώ να σχετίζομαι με αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο, μορφή ή φόρμα».

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, παραμένει ασαφές εάν η απόφαση να απαρνηθεί το επώνυμο Μασκ σημαίνει ότι η 18χρονη Βίβιαν Τζένα αποποιείται και τα δικαιώματά της στην τεράστια περιουσία των 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων του μεγιστάνα της τεχνολογίας.

Η οικογένεια
Ο Έλον Μασκ ήταν παντρεμένος με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον από το 2000 έως το 2008. Απέκτησαν έναν γιο, τον Νεβάδα, το 2002, ο οποίος πέθανε μετά από μόλις 10 ημέρες από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου. Στη συνέχεια, απέκτησε τους δίδυμους γιους Ξαβιέ και Γκρίφιν και τα τρίδυμα αγόρια Νταμιάν, Κάι και Σάξον, οι οποίοι είναι 16 ετών.

Τα παιδιά του Μασκ έχουν κρατήσει ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας τους έχει την κοινή επιμέλεια. Επίσης, ο Έλον Μασκ έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με την τραγουδίστρια Grimes, τα οποία ονομάζονται X-A-Xii Musk και Exa Dark Sideræl.

Ο δισεκατομμυριούχος δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν κάτι και είναι άγνωστο εάν ήξερε τα σχέδιά της πριν από την κατάθεση των δικαστικών εγγράφων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight