Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στη λίστα του fortune με τους πιο επιτυχημένους 40αρηδες οι ιδρυτές πατρινής εταιρίας

Στη λίστα του fortune με τους πιο επιτυχ...

H λίστα - θεσμός της επιχειρηματικότητας «φωτίζει» 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που καινοτομούν και διακρίνονται.

Στη θέση 29 της λίστας της επιχειρηματικότητας  που«φωτίζει» 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που καινοτομούν και διακρίνονται συναντάμε τους Σωτήρη Τσώτας και Γιώργο Χαραλαμπάκη.

Η πατρινή Codefunnels που ιδρύθηκε το 2018 προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες lead generation και performance marketing σε B2C πελάτες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές και διαχειρίζεται πάνω από 2.000 performance marketing campaigns σε πολλαπλά ψηφιακά κανάλια. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειώσει ανάπτυξη της τάξης του 300%. Τα δυνατά της σημεία είναι η ορθή στόχευση του κοινού, το υψηλό ποσοστό διάδρασης και η χρήση προηγμένης τεχνολογίας για τη διασταύρωση δεδομένων. Καθημερινά 500.000 άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Codefunnels για να λάβουν πληροφορίες, να πάρουν καλύτερες αποφάσεις και να συνδεθούν με άλλες επιχειρήσεις.

πηγή fortunegreece.com/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις