Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ο πανελλαδικός διαγωνισμός "Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου"

Πάτρα: Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλ...

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα διαφημιστικό 3λεπτης διάρκειας σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, μετά από πρόταση της προέδρου του, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, αποφάσισε να θέσει υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την πρωτοβουλία προκήρυξης από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας, πανελλαδικού διαγωνισμού με θέμα "Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου".

Η ένταξη του διαγωνισμού υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης δεν θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στον Οργανισμό, αναφέρει η ανακοίνωση. Αντίθετα δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες και από την περιοχή, μέσα από τρεις φωτογραφίες τις οποίες μπορεί να έχουν τραβήξει ακόμη και με το κινητό τους, να πείσουν την επιτροπή δημιουργών, ότι η δική τους αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3λεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο "ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ" που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά την υφήλιο.

Στόχος των δημιουργών θα πρέπει να είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των αλλοδαπών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον τόπο τους ή και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις