Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Καυγάς" για το Καραμανδάνειο μετά την παρέμβαση Νταβλούρου- Η ανάρτηση Αλεξόπουλου- Τι λέει στο thebest

"Καυγάς"  για το Καραμανδάνειο...
Μαρτάτος Tάκης

Το Καραμανδάνειο δεν χρειάζεται ούτε πάτρωνες, ούτε αυτόκλητους συμβουλάτορες, μα ούτε περισσότερο “λαγούς” τοπικών “ολίγιστων” της υγείας και της πολιτικής…, έγραψε

Έντονα προβληματισμένος  είναι ο Βασίλης Αλεξόπουλος, Παιδοχειρουργός, Επιμελητής Α΄ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με τον οποίο επικοινώνησε το thebest.gr στον απόηχο των δημόσιων λεγόμενων του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, Περικλή Νταβλούρου που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε να κλείσει το Καραμανδάνειο και να δημιουργηθεί στη θέση του ένα νέο υπερσύγχρονο Παιδιατρικό Νοσοκομείο στην Πάτρα.

Ο κ. Αλεξόπουλος ερωτώμενος από το thebest.gr δεν θέλησε να απαντήσει και μας παρέπεμψε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook η οποία ανέφερε:  «Το Καραμανδάνειο δεν χρειάζεται ούτε πάτρωνες, ούτε αυτόκλητους συμβουλάτορες, μα ούτε περισσότερο “λαγούς”  τοπικών “ολίγιστων” της υγείας και της πολιτικής… Χρειάζεται όραμα και πολιτική βούληση για την διατήρηση και την περαιτέρω αναβάθμιση του».

Ο κ. Αλεξόπουλος το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν πως τα λόγια αυτά της ανάρτησης του δεν απευθύνονταν προς τον συνάδελφο του, ιατρό κ. Νταβλούρο αλλά προς κάθε πολιτικό, υγειονομικό, κάθε άσχετο που εκφράζει τη γνώμη του συχνά χωρίς να γνωρίζει εις βάθος τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Όπως μας είπε, αυτή τη στιγμή τα επείγοντα παιδιατρικής φύσεως συμβάντα μεταφέρονται στα νοσοκομεία της Αθήνας και  κάποια τακτικά χειρουργεία έγιναν κανονικά στο Καραμανδάνειο καθώς γύρισε για λίγο η αναισθησιολόγος που συνταξιοδοτείται!

Ο κ. Αλεξόπουλος είναι εξοργισμένος καθώς θεωρεί πως παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του ιστορικού Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων και έχοντας περάσει ο ίδιος ως επιστήμων γιατρός από παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας όπως το Αγλαΐα Κυριακού, μας είπεπως «όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Καραμανδάνειο της Πάτρας δεν θα τολμούσαν ούτε κατά διάνοια να επέτρεπαν να γίνουν σε νοσοκομεία της Αθήνας όπως το Αγία Σοφία ή το Αγλαΐα Κυριακού».

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νταβλούρος φαίνεται να ανασκεύασε με νεότερη ανάρτηση του στη σελίδα του γράφοντας «αφού πρώτα γίνει και δημιουργηθεί το νέο παιδιατρικό νοσοκομείο σε 4-5 χρόνια, τότε να κλείσει το Καραμανδάνειο»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις