Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο στόχαστρο κλεφτών περίπτερα

Πάτρα: Στο στόχαστρο κλεφτών περίπτερα

Μια κλοπή και μια απόπειρα

Μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής περιπτέρου στην Πάτρα, καταγράφει το αστυνομικό δελτίο.

Σύλληψη  για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς, στις 16-5-2022, στην Πάτρα, σε χώρο στάθμευσης σουπερ μάρκετ, εισήλθε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 80 ευρώ, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε, προϊόντα, από περίπτερο, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Μαρόκου για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΆμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, διότι έγινε αντιληπτός, από πολίτες που τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν, αναφέρει η Αστυνομία.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με τηνοποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για υπόθεση κλοπής, ανακοίνωε η ΕΛ.ΑΣ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή όπλων και ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους, που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης – tazer.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις