Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν έπεσαν οι μάσκες (όλων) στα super market- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δεν έπεσαν οι μάσκες (όλων) στα s...

Τι ισχύει από σήμερα

Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα για τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς δεν θα επιβάλεται πρόστιμο αφού η χρήση της δεν θα είναι υποχρεωτική, αλλά συστήνεται σε περιπτώσεις ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Από σήμερα, στο πλαίσιο των αλλαγών, δεν επιβάλλεται η χρήση μάσκας στα super market, ωστόσο στην Πάτρα, σε αρκετές περιπτώσεις, οι μάσκες δεν έπεσαν. Αρκετοί καταναλωτές, ακόμα και εργαζόμενοι, αποφάσισαν να τη διατηρήσουν.

Δείτε φωτογραφίες

Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, από σήμερα 01.06.2022 έως και 15.09.2022 αναστέλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς τα αεροπλάνα και οι υπεραστικές συγκοινωνίες που υπάρχει αριθμημένη θέση, όπως είναι τα τρένα και τα ΚΤΕΛ.

Η άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας αφορά και στους εργαζομένους σε όλους αυτούς τους χώρους.

Η υποχρεωτικότητα παραμένει στα νοσοκομεία, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε συναφείς δομές, καθώς επίσης και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αστικού τύπου, όπως τα λεωφορεία, ο ηλεκτρικός, το μετρό, το τρόλεϊ και το τραμ.

Στην Πάτρα  μάσκες εξακολουθούν να φορούν επιβάτες αστικών λεωοφορείων ενώ εντοπίσαμε περιπτώσεις καταναλωτών σε εμπορικά που επίσης φορούσαν και σήμερα μάσκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις