Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος 43χρονου- Παπανικολάου: Κατεπείγουσα έρευνα ζήτησε ο Yπουργός Υγείας

 Θάνατος 43χρονου- Παπανικολάου: Κατεπεί...

Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 43χρονου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη καθώς υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Πλεύρης ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του 43χρονου o οποίος πέθανε την 1η Απριλίου λίγη ώρα μετά το εξιτήριο και εντός της υγειονομικής μονάδας.

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του και ένιωσε πόνο στο πόδι, καλώντας μόνος του το ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο «Παπανικολάου». Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου ο οποίος αμέσως μετά αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο, ο 43χρονος αντέδρασε καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά.

 

Όταν ανέβηκαν οι τόνοι και εκείνος αρνήθηκε να αποχωρήσει τότε κλήθηκαν οι σεκιούριτι του νοσοκομείου, οι οποίοι απαίτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο! Ο ίδιος μάλιστα τους είπε ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο και επέλεξε να καθίσει σε καρέκλα στον θάλαμο με τα επείγοντα του Παπανικολάου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε. Το τραγικό είναι ότι η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες μετά και συγκεκριμένα περίπου στις 11 το πρωί, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

 

Πηγές thesstoday.gr- ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις