Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμό και ποικίλα σχόλια έχει προξενήσει η Σερβία με την "υγειονομική" συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον

Χαμό και ποικίλα σχόλια έχει προξενήσει ...

Η αντισυμβατική Κονστράκτα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και φιγουράρει στα στοιχήματα εντός της πρώτης 10άδας

Αναμενόταν κατά κάποιο τρόπο ότι θα κάνει χαμό και θα συζητηθεί και το κατάφερε η αντισυμβατική ερμηνεύτρια της γειτονικής Σερβίας, Κονστράκτα που διαγωνίστηκε 3η κατά σειρά στον Β’ Ημιτελικό της 66ης Γιουροβίζιον στο Τορίνο της Ιταλίας που είδαμε την Πέμπτη 12/5 το βράδυ. Η Σερβία με την Konstrakta που ερμήνευσε το "In Corpore Sano" που σε ελεύθερη μετάφραση όπως μας είπε η σχολιάστρια Μαρία Κοζάκου σημαίνει «Εν σώματι υγιή», την ώρα που τραγουδούσε με νόημα το κομμάτι της στην σκηνή, έπλενε σε μία λεκανίτσα και τα χέρια της με τους χορευτές της να της δίνουν και πετσέτα να τα σκουπίσει.

Το κομμάτι και η όλη ασυνήθιστη εμφάνιση με πιθανές επιρροές από την Σέρβα καλλιτέχνιδα Μαρίνα Αμπράμοβιτς, όπως είπε η Μαρία Κοζάκου, έκανε μεγάλη αίσθηση και η Σερβία αν και λογιζόταν ως το μεγάλο ερωτηματικό του Β’ Ημιτελικού, πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/5 της Eurovision. Μάλιστα η Σερβία αναγγέλθηκε ότι προκρίνεται τελευταία στη σειρά, γεγονός που είχε επίσης ενδιαφέρον. Όσο για τα στοιχήματα πλέον θέλουν το συγκεκριμένο τραγούδι μέσα στην πρώτη 10άδα του μεγάλου τελικού με ανοδική τάση.

Στους δε στίχους του "υγειονομικού" ενδιαφέροντος τραγουδιού της, η Konstrakta έκανε και μία έξυπνη αναφορά στην…Μέγκαν Μαρκλ. Τρελούτσικη η φετινή συμμετοχή της Σερβίας αλλά με άποψη! Το Konstrakta είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Ana Duric. Η ίδια ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη σύγχρονη κοινωνία και τα συναισθήματα που προκαλεί η αδικία, η ανισότητα και η κρατική αυθαιρεσία.

Επί σκηνής συνοδεύεται από τρεις άντρες και δύο γυναίκες. Μάλιστα κάθεται σε μία καρέκλα σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και μπροστά της βρίσκεται μια λεκάνη με νερό ενώ όπως προείπαμε, πλένει τα χέρια της με σαπούνι και στο ρυθμικό ρεφρέν η ίδια και οι χορευτές κουνούν με συγκεκριμένο τρόπο τα χέρια τους!

Οι φωτ. έχουν credit EBU / NATHAN REINDS.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight