Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Δίδυμοι

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Καρκίνος

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων

Είναι ανώφελο να αναλάβετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν θέλετε να έχετε  κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστιάστε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χαράξτε ρεαλιστικά το μέλλον σας. Το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνει ό τι θέλει με το χρόνο και τα χρήματά της με την Σελήνη στον Ζυγό να σας ευνοεί ! Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία σας και τις ρομαντικές στιγμές.

Παρθένος

Τα αποθέματα ενέργειας πολλών μεταξύ σας δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά κατά την διάρκεια της μέρας. Αυτό είναι πιθανό να παρεμποδίσει την υλοποίηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σας. Συνιστάται να περάσετε το απόγευμα σας χαλαρά και χωρίς κουραστικές δουλειές στο σπίτι, αποφύγετε να ταξιδέψετε σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και οποιαδήποτε θα μπορούσε να σας επιβαρύνει σωματικά.  Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Απολαύστε τον ελεύθερο σας χρόνο με επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις.

Ζυγός

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Σκορπιός

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Τοξότης

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

Αιγόκερως

Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο… Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

Υδροχόος

Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφατε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

Ιχθείς

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός σας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being