Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός -Κώστας Κωστόπουλος: Tι απαντά ο Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη

Σασμός -Κώστας Κωστόπουλος: Tι απαντά ο ...

Η απάντηση

Κανονικά θα συνεχίσει ο “Σασμός” η επιτυχημένη σειρά του Alpha, μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, όπως επεσήμανε ο τηλεοπτικός σταθμός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

 Ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha, υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από μήνυση που λέγεται ότι κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, καθώς φέρεται να “φωτογράφιζε” τον ίδιο μέσα από αναρτήσεις της για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια.

 

Η είδηση για την παραίτηση του σκηνοθέτη έγινε γνωστή από δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, χωρίς όμως να κατονομαστεί ο Κώστας Κωστόπουλος. Ωστόσο, ο ίδιος, μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς, σε μακροσκελή του ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια. Υπογραμμίζει ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και τονίζει πως αν όνντως η “καταγγελία” αφορά αυτόν αποτελεί χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σημειώνει ακόμη ότι για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη και καταφεύγει στους λειτουργούς της για να προστατεύσει το όνομά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight