Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ζει τη δική του φυλακή" ο Μάνος Δασκαλάκης- Είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι

"Ζει τη δική του φυλακή" ο Μάν...

"Η μεγαλύτερη ηθοποιός η Ρούλα" λέει, περιμένοντας τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο παιδιά του, που έφυγαν από τη ζωή πριν την Τζωρτζίνα

"Εξαφανισμένος" είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, εν αναμονή των νέων πορισμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς – σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR- έχει εγκαταλείψει τόσο την Πάτρα, όσο και την Αθήνα. Σύμφωνα με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι, περιμένει τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο παιδιά του, που έφυγαν από τη ζωή πριν από την Τζωρτζίνα, και μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται, ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.

Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Σύμφωνα πάντα με το Star, άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως "όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός".

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να το του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.

"Ζει τη δική του φυλακή", λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις