Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2022: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Eurovision 2022: Η Στεφανία Λυμπερακάκη ...

Στο φετινό τελικό του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού στο Τορίνο της Ιταλίας στις 14/5/2022

Σε 2 εβδομάδες θα γίνει ο Α’ Ημιτελικός της φετινής Γιουροβίζιον και όπως είναι φυσικό πλησιάζοντας οι μέρες το ενδιαφέρον όλο και μεγαλώνει. Όπως ανακοινώθηκε, η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει φέτος το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της 66ης Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Pala Olympico του Τορίνο της Ιταλίας.

Έναν χρόνο μετά η Στεφανία –που με το τραγούδι “Last Dance” είχε κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον φέρνοντας την Ελλάδα στο τοπ 10 της τελικής κατάταξης του Διαγωνισμού– παρουσιάζει τη δική της μουσική εκπομπή στην Ολλανδία, έχει κυκλοφορήσει τρία νέα singles, ενώ πρωταγωνιστεί & σε κινηματογραφική ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Στον φετινό τελικό του Διαγωνισμού η γλυκιά και πολύ ταλαντούχα Στεφανία αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο, μιας και θα δώσει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας.

Στο μεταξύ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, για ακόμη μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους, θα αναλάβουν τα ηνία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision 2022, που θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, στις 10, 12 (Ημιτελικοί) και 14 Μαΐου 2022 (Μεγάλος Τελικός), στις 22:00.

Η Ελλάδα με την Ελληνονορβηγίδα ερμηνεύτρια Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» διαγωνίζεται στις 10 Μαΐου, στον Πρώτο Ημιτελικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight