Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

Ταύρος

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Καρκίνος

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν’ αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

Λέων

Σήμερα θα έχετε μια βάσιμη ένδειξη και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας! Αλλά και σε μικρότερης σημασίας ζητήματα μπορείτε να καταγράψετε επιτυχίες. Κατά τα άλλα, μη φορτώνετε πολύ τη μέρα σας, γιατί είναι ιδανική για ξεκούραση. Ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι ή ελάτε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και περάστε χαλαρά τη μέρα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, καθώς η μέρα έχει μια χροιά ρομαντισμού, μη παραμελείτε το ταίρι σας.

Παρθένος

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ζυγός

Σας απασχολεί η δουλειά σας σε τέτοιο βαθμό που σας απορροφά τελείως. Έχετε την ευκαιρία να εμπνεύσετε τους γύρω σας και να τους συσπειρώσετε γύρω από ένα κοινό σκοπό. Μην είστε όμως επιθετικοί με όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα της σκέψης σας. Πάρτε αποστάσεις από κάτι που δεν είναι αποτελεσματικό ή παραγωγικό και αφιερώστε χρόνο και σε άλλου τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Τοξότης

Θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσετε δράσεις, φίλοι Τοξότες! Ίσως να βιώσετε καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείτε. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σας ικανοποιήσει. Οι δεσμευμένοι θα πνιγούν στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης τους, ενώ οι ελεύθεροι θα μιζεριάζουν λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας…

Αιγόκερως

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

Ιχθείς

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being