Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χ. Μπονάνος, συναντήθηκε με τον ιατρό Π. Τρίγκα, στην Μ.Χ.Α. «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χ. Μπονά...

Ξεναγήθηκε από τον νεφρολόγο και ιδιοκτήτη της "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS", Παναγιώτη Τρίγκα, στην κλινική η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη Μ.Χ.Α. της περιοχής μας.

Την μεγαλύτερη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.» επισκέφθηκε προ ημερών ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος. Ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας, ιατρός νεφρολόγος, ιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος της «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.» ξενάγησε τον κ. Μπονάνο στην κλινική η οποία αποτελεί ένα «κόσμημα» για την πόλη της Πάτρας, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης και τους πιο πολυτελείς χώρους για τους φιλοξενούμενους ασθενείς και τους συνοδούς τους, ενώ συζήτησε μαζί του για τα προβλήματα και τις ανάγκες των νεφροπαθών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας τίμησε με την παρουσία του στις αίθουσες αιμοκάθαρσης και τους ασθενείς, συνομιλώντας μαζί τους, ενώ διαπίστωσε και ο ίδιος προσωπικά την ξεχωριστή φροντίδα που τους προσφέρει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το «ζεστό» και ανθρώπινο κλίμα που επικρατεί, τις υψηλού επιπέδου παροχές που λαμβάνουν οι νεφροπαθείς, και βέβαια την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων για την απόλυτη ασφάλεια των ασθενών.

Ο κ. Μπονάνος, δήλωσε: "Πραγματικά αποτελεί θα έλεγα μια ξεχωριστή τιμή για την περιοχή μας να υπάρχει αυτή η κλινική, μία υπερσύγχρονη Μ.Χ.Α., η οποία μπορεί να βοηθήσει πολύ τους πολίτες της περιοχής μας. Είναι μια επένδυση στην οποία από πλευράς δημόσιας υγείας είμαστε χαρούμενοι, χρειαζόμαστε τέτοιες μονάδες οι οποίες πραγματικά θα βοηθήσουν τόσο τους ασθενείς όσο και τη δημόσια υγεία. Θέλω να ευχηθώ καλές δουλειές και να δεσμευτώ από πλευράς δημόσιας υγείας και από πλευράς περιφερειακής αρχής ότι θα είμαστε κοντά σε αυτό το εγχείρημα σε ό,τι χρειαστεί, ώστε να διευκολύνουμε και να αναβαθμίσουμε όσο το δυνατόν το έργο που προσφέρει η "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS", γιατί και η κλινική αυτή σε αυτό συντελεί στην ουσία, στην αναβάθμιση της υγείας, της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην περιοχή μας".

*Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν νοσήσει ο κ. Μπονάνος από την covid-19.

 

 

Ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας, ιατρός νεφρολόγος, ιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος της «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.», με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, κ. Χ. Μπονάνο, την κα. Ουρανία Σπυρίδωνος, δικηγόρο και συνεργάτιδα του κ. Μπονάνου και τον κ. Παναγιώτη Ζιμπά, Προιστάμενο Νοσηλευτή της «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being