Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στα Ψηλαλώνια

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για ...

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022 με το χορευτικό αντάμωμα ενώ την Κυριακή 1/5 το πρωί θα γίνει συναυλία με Πατρινούς καλλιτέχνες και μουσικούς

Η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα αποτελέσει φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου της Πάτρας, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι εκδηλώσεις όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα ξεκινήσουν στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022 με το χορευτικό αντάμωμα, το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα της πόλης και το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Την Κυριακή 1η Μαΐου στις 11.30 το πρωί, ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, διοργανώνει συναυλία με πατρινούς καλλιτέχνες και μουσικούς. Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία «Αντηχώ» και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού το οποίο θα παρουσιάσει χορογραφίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σε επόμενη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture