Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι σχολίασε το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι σχολίασε το χαστ...

Το Χόλιγουντ είναι τόσο απορροφημένο στη ματαιοδοξία του, υπάρχουν μωρά που σκοτώνονται στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό, είπε χαρακτηριστικά

Tο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στο πρόσωπο του Κρις Ροκ την ώρα της 94ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, ακόμα και μετά από τόσες μέρες (κοντεύουν δύο εβδομάδες), συνεχίζει να αποτελεί συζήτηση στο Χόλιγουντ. Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτήθηκαν να πουν την γνώμη τους πάνω στο θέμα, και ένας από αυτούς ήταν και ο 57χρονος Καλιφορνέζος σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, ο οποίος μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Γούλ Σμιθ στα δυο πρώτα «Bad Boys» το 1995 και το 2003.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, το Yahoo βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπέι, «Ασθενοφόρο» στο Χόλιγουντ και ρώτησε τον σκηνοθέτη να πει κι αυτός τη γνώμη του για το περιβόητο αυτό χαστούκι, με τον Μπέι να αναφέρει πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στον πόλεμο στην Ουκρανία αντί σε κάτι τέτοια πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπέι, δημιουργός ταινιών όπως ο «Βράχος», το «Armageddon» το 1998 και το «Pearl Harbor» το 2001,είπε πως «πρώτα απ 'όλα, είναι λάθος. Αλλά αυτό είναι το μόνο που μιλάει ο κόσμος τον τελευταίο καιρό. Και δεν με νοιάζει πραγματικά. Το Χόλιγουντ είναι τόσο απορροφημένο στη ματαιοδοξία του. Υπάρχουν μωρά που σκοτώνονται στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό».

Πάντως ο Μάικλ Μπέι υπερασπίστηκε τον Γουίλ Σμιθ λέγοντας πως αν ήθελε πραγματικά να χτυπήσει τον Ροκ θα το έκανε μιας και αυτό ήταν μια απλή καρπαζιά κι όχι μπουνιά. «Έχω δουλέψει μαζί του, δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν τον έχω δει ποτέ να χάνει την ψυχραιμία του έτσι. Νόμιζα ότι ήταν στημένο γιατί είδα το χαμόγελο, και έχω υπάρξει σε φάση όταν ο Γουίλ τα βάζει με κόσμο κι όταν αστειεύεται. Άκου, ήταν ένα χαστούκι. Δεν ήταν γροθιά. Είναι πολύ καλός στο να αγωνίζεται, έχει εκπαιδευτεί σε αυτό… Αλλά όλο αυτό είναι, καταρχάς, λάθος», ανέφερε στο τέλος ο Μπέι.

Πάντως ο Γουιλ Σμιθ ανέλαβε τις ευθύνες του και παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, κάποιες ταινίες στην οποίες ήταν να πρωταγωνιστήσει, όπως το «Bad Boys 4» και το «Fast & Loose» του Netflix, έχουν παγώσει την παραγωγή τους επ’ αόριστον.

Το «Bad Boys», σκηνοθετικό ντεμπούτο του Michael Bay, σε παραγωγή των Don Simpson και Jerry Bruckheimer με πρωταγωνιστές τους Martin Lawrence και Will Smith είχε κάνει εισπράξεις 141 εκατ. δολαρίων ενώ το 2ο «Bad Boys» ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 273,3 εκατ. δολάρια.

To 3o φιλμ του franchise “Bad Boys for Life” στις αρχές του 2020, σε σκηνοθεσία Adil & Bilall, πάλι με τον Γουίλ Σμιθ και τον Μάρτιν Λόρενς, «έσκισε» εισπρακτικά» με 426,5 εκατ. δολάρια.

Η νέα ταινία του Μάικλ Μπέι "Ασθενοφόρο" παίχθηκε και στην Πάτρα στο Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight